BIMË TË EGRA

Një pjesë e bimëve të përdorura në linjat tona janë të mbledhura me dorë në trojet e Shqipërisë, ku ato rriten në natyrë të hapur.

Ne e dimë se kur përdorim bimë të egra, nuk ka përdorim të metodave komerciale të rritjes dhe se bimët janë të mbushura përplot me lëndë ushqyese për lëkurën.

NGA NDRYSHOJMË NE?

PËRQENDRIME TË LARTA

Pjesa më e madhe e kompanive i formulojnë produktet e tyre me minimumin e mundshëm, për të arritur vetëm rezultatet më të vogla të mundshme. Nëse kërkimet shkencore tregojnë se për të marrë një rezultat kërkohet minimalisht një përqendrim prej 0,1 %, me shumë mundësi, në produktet tona ju do të shihni një përqindje shumë më të madhe se ajo, për të marrë efektin më të lartë të mundshëm

BURIME CILËSORE

Të gjithë përbërësit tanë vijnë nga burime të kontrolluara dhe të gjitha lëndët janë të certifikuara.

MË SHUMË PËRBËRËS

Formulimet tona janë komplekse, në të cilat janë të ndërthurur shumë përbërës.

PRODUKTE NATYRORE

Pa parabene, ftalate, silikone,  MEA, TEA, sulfate dhe ngjyrues

PROVOJE

Të pasurit e një lëkure të mrekullueshme nuk ka se pse të jetë e komplikuar. Petalis ka rutina të përkujdesit të lëkurës të cilat janë të lehta për t’u ndjekur dhe për t’i bërë pjesë të përditshmërisë. Produktet tona janë të krijuara për të punuar së bashku dhe për të rikthyer energjinë dhe shkëlqimin natyral të lëkurës suaj!