Produktet tona natyrore janë të formuluara me përbërës të fuqishëm, të cilat i ofrojnë ushqim dhe hidratim lëkurës suaj. Ne jo vetëm që do të ofrojmë një gamë të gjerë produktesh natyrore, por gjithashtu dëshirojmë t’ju ndihmojmë të edukoheni rreth arritjes së një lëkure më të shëndetshme. Do të mësoni se cilat kimikate të shmangni, cilat lëndë janë optimale për t’u përdorur dhe se si të kujdeseni në mënyrën më të mirë të mundshme për lëkurën tuaj. Të gjitha këto do i gjeni në blogun tonë!

Kokoçeli dhe benefitet

Një bimë e mrekullueshme, e egër, me një lule të qartë blu, lule Ciani (Kokoçeli) rritet natyrshëm në tokën e kopshteve, fushave të grurit dhe vargjeve malore në zonat tona.…

Read more

Lini mendimin tuaj këtu