Hyr

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Bli

Serum i përqendruar me acid hialuronik

3,190.00L

Gjendja: Lëkurë që ka nevojë për hidratim dhe për rigjallërim, gjithashtu për ulje të dukshmërisë së linjave të thella dhe rrudhave. Lëkurë që po krijon linja rreth zonës së syve, ballit dhe gojës. E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, por veçanërisht për lëkurë të thatë, mikse dhe të ndjeshme.

Zgjidhja: Serumi i përqendruar me acid hialuronik është formuluar për të ndihmuar në tërheqjen e lagështisë në sipërfaqe të lëkurës dhe për të ulur dukjen e rrudhave. Ky serum do ju ndihmojë të riktheni pamjen e një lëkurë të shëndetshme dhe rinore. Është i përsosur për t’u përdorur përpara hidratuesit dhe/ose makeup-it. Përthithet me shpejtësi pa lënë pas asnjë mbetje.

Ndjesia në lëkurë: E hidratuar dhe e zbutur, me një ndjesi përfundimtare të lehtë

Tekstura : Serum me peshë të lehtë, përthithet me shpejtësi

Përbërësit kryesorë: Hialuronati i natriumit

Sasia:
SKU: 040606-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1
Categories: , ,
Tag:
Share on:

Apliko serumin në lëkurën e pastër të fytyrës, qafës dhe dekoltesë. Vazhdo duke aplikuar kremin ose makeup-in.
Vetëm për përdorim të jashtëm.
Të ruhet nën 30 gradë celcius, larg dritës së drejtpërdrejtë dhe lagështisë.

Ky produkt mund të shoqërohet me çdo produkt tjetër të përkujdesit të lëkurës – Petalis.

Water/Aqua/Eau, Sodium hyaluronate, Benzyl alcohol