Slide Shfaq Produktet Slide Shfaq Produktet

KOLEKSION I RI /

Lëkurë e thatë

Pavarësisht rehatisë në shtëpi, me një pulovër dhe një pije të ngrohtë në dorë, ardhja e dimrit, me temperaturat e ftohta mund të acarojë lëkurën. Megjithatë, nëpërmjet përdorimit të kremit të duhur në rutinën tuaj të përditshme do të pakësoni djegien dhe acarimin e lëkurës, duke patur një fytyrë me shkëlqim dhe të shëndetshme dhe në këtë stinë të ftohtë.

SHFAQ PRODUKTET

KOLEKSION I RI /

Lëkurë e yndyrshme

Nëse keni lëkurë të yndyrshme, mendimi i të aplikuarit të një kremi nate mund t’ju bezdisë.
Lëkura shkëlqyese dhe poret e mëdha janë shenjat dalluese të lëkurës së yndyrshme. Arsyeja se pse lëkura juaj duket kaq e shkëlqyeshme është për shkak të sebumit të tepërt. Sebumi është një lëndë natyrore, yndyrore e prodhuar nga gjëndrat dhjamore të trupit tonë dhe ndihmon në mbajtjen e lëkurës të butë dhe të shëndeshme. Për fat të mirë, Petalis ka zgjidhjen e duhur!

SHFAQ PRODUKTET

KOLEKSION I RI /

Antirrudhë

Të gjithë e dimë se shfaqja e rrudhave është pjesë e jetës. Megjithatë, edhe pse nuk mund të kontrollojmë kalimin e kohës, mund të kontrollojmë stilin e jetesës dhe mënyrën e përkujdesjes për lëkurën. Një stil jetese i ekuilibruar, aktiv, me një dietë ushqyese dhe me një regjim të përditshëm të kujdesit për lëkurën do të na japë një pikpamje pozitive për jetën dhe do të kontribojë në një lëkurë të shëndetshme. Petalis ka zgjidhjen e duhur për të ruajtur fytyrën e re dhe të freskët!

SHFAQ PRODUKTET

Produktet e Preferuara

Kokoçeli dhe benefitet

Një bimë e mrekullueshme, e egër, me një lule të qartë blu, lule Ciani (Kokoçeli) rritet natyrshëm në tokën e kopshteve, fushave të grurit dhe vargjeve malore në zonat tona.…

Read more

Produktet

Shfleto më tepër …